Izšla je knjiga spominov Solčavanov med Narodnoosvobodilno vojno …

V letih 1941 – 1945, med Narodnoosvobodilno vojno, ko smo živeli v najtežjih razmerah, smo bili Solčavani med seboj tovariški. Pomagali smo si, se podpirali in prepričani smo bili, da bomo vse hudo premagali. In tudi smo!

Te besede bralca uvedejo v zbornik, ki prinaša 45 zgodb domačinov iz Solčavskega ter v živi besedi in sliki ohranja spomin na dogodke izpred sedemdesetih let.

Čas, v kakršnem živimo, kliče po vrednotah, ki so odlikovale naše starše in stare starše med NOB, zato naj ne utonejo v pozabo!

Kot v svojih spominih zaskrbljeno opominja eden od pripovedovalcev:

»Zdaj že dolgo živimo v miru in človek ima včasih občutek, da nekaterim to ne ustreza. Vendar pa to zagotovo niso ljudje, ki bi vojno že doživeli!«

Spomine je z veliko dobre volje in truda zbrala Lučka Golob, ki tudi sama nastopa v njih kot pripovedovalka. Knjigo je izdala Krajevna organizacija Zveze Borcev za vrednote NOB iz Solčave.

Naročite jo lahko s pomočjo spodnje naročilnice.

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Cena enega izvoda je 10 €. Strošek pošiljanja je 2,95 € na naročilo. Ob naročilu 5 ali več knjig je pošiljanje brezplačno.

Plačilo je možno s pomočjo UPN obrazca ali preko elektronske banke. Podatke za plačilo prejmete z elektronsko pošto po oddanem naročilu. Naročeno knjigo ali knjige Vam pošljemo takoj po prejemu nakazila s priloženim računom.

Zaradi visokih stroškov plačilo po povzetju žal ni možno.

Podatki o knjigi:

Za založnika: Ervin Lemark, s.p.

Povej naprej

Like this:

Like Loading...
%d bloggers like this: